 |
Відварне м'ясо обробити вилкою вздовж волокон. |
 |
Викласти в кругле блюдо так, щоб всередині залишилася виїмка. |
 |
Цибулю нарізати тонкими півкільцями, обдати окропом. |
 |
Огірки натерти на дрібній тертці (ще краще на тертці для корейської моркви). |
 |
Яйця відварити, відокремити білок від жовтка так, щоб жовток залишився цілим. |
 |
Білок нарізати брусками. |
 |
Сир натерти на крупній тертці. |
 |
Огірки викласти на м'ясо, змащене майонезом. |
 |
Зверху викласти ошпарену цибулю. |
 |
Змастити майонезом. |
Далі розкласти нарізаний білок. |
|
 |
Рясно посипати тертим сиром. |
 |
В середину салату покласти гілочки петрушки, а зверху викласти жовтки. |
 |
По краях викласти гілочками кропу. |
|
Коментарі -1