Інгредієнти:
Мандарини 3 шт.
Цибуля-шалот 20 г
Маслини без кісточок 40 г
Петрушка свіжа 15 г
Лимон 30 г
Олія оливкова 20 мл
Сіль 1 г
Перець чорний мелений 1 г
Цукор 3 г.
Спосіб приготування:
Для приготування цибулево-мандаринового салату нам знадобляться мандарини, лимони, цибуля-шалот, петрушка, сіль, перець, цукор, оливкова олія, маслини.
Цибулю нарізати тонкими кільцями.
Замаринувати цибулю на 15 хвилин в 1 столовій ложці лимонного соку.
Маслини нарізати кільцями.
Мандарини очистити і нарізати тонкими кружечками.
Петрушку подрібнити.
Для заправки змішати оливкову олію, цукор, сіль, перець, 1 столову ложку лимонного соку.
Викласти в салатник петрушку, маслини, мандарини, цибуля. Полити салат заправкою.
Перед подачею дати настоятися салату 5 хвилин.
Смачного!
Коментарі -1