Рецепти
Реклама

 Складові::

 

  • На 6 порцій:

     

  • 1 кг сиру
  • 3 яйця
  • 6 ст.л. цукру
  • 6 ст.л. з невеликим верхом манки + 1 ст.л. для обсипання форми
  • 3 ст.л. родзинок
  • 50 г вершкового масла + 1 ст.л. для змащування форми
  • маленька щіпка солі
  • 1 пакетик ваніліну або 2 пакетики ванільного цукру
Ізюм перебрати від сміття і промити в проточній воді. Замочувати родзинки не потрібно, просто промити.
Включити духовку розігріватися до 180 С.
Сир протерти через сито або гарненько збити блендером. Він повинен придбати кремоподібну консистенцію.
Відокремити білки від жовтків.
У жовтки додати весь цукор і ванілін.
Розтерти жовтки з цукром або збити блендером до побіління суміші.
Додати збиті жовтки до сиру.
Висипати всю манку.
Гарненько перемішати і залишити суміш на 10 хвилин - за цей час манка набубнявіє.
Потім всипати родзинки. Перемішати.
У білки додати дрібку солі і гарненько збити до стійкої піни.
Акуратно вмішати ложкою збиті білки в сирну масу. Це робиться вручну, щоб максимально зберегти пухирці повітря, які і зроблять запіканку суфлеподобной.
Маса повинна вийде однорідної і тягучою.
Форму змастити невеликою кількістю м'якого вершкового масла.
Посипати змащену форму манкою. Так, запіканка не прилипає до стінок, коли буде випікатися.
Вилити в підготовлену форму сирну масу.
Вершкове масло розтопити.
Розподілити по поверхні половину розтопленого вершкового масла.
Накрити запіканку фольгою і відправити в добре розігріту до 180 ° С духовку на 30 хвилин.
Через 30 хвилин зняти фольгу і не знижуючи температури випікати запіканку ще 20 хвилин, вона повинна зарум'яниться.
Гарячу запіканку облити залишками вершкового масла, зручно нанести його пензликом. Так корочка стане м'якою і ароматною.
Злегка остигнула запіканку нарізати і подавати.
Смачного!
Автор: | 06.06.2016
Переглядів: 816

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: