Рецепти
Реклама

 

 


Тісто:

  • 400 г борошна
  • 1 ст. л. розпушувача
  • 250 г маргарину
  • 4 жовтки 
  • 4 ст. л. сметани
  • 1 скл. цукру


Замісити тісто. 

 

 

 

Пляцок "Київський"

 


Розділити на 4 частини. 
Збити 6 білків. Взяти одну частину тіста і розкласти рівним шаром по деку (38,5 на 20), тісто змастити шаром повидла, на повидло викласти одну третину збитих білків і посипати рубленими горіхами. 

 

 

 

 

Пляцок "Київський"

 


Так випекти три коржі, а останній випекти порожнім. 
Перемастити заварним кремом. При збірці пляцка,верхній корж має бути порожнім. 

 

 

Автор: | 19.02.2013
Переглядів: 1071

Коментарі -
4

  • Имя: dmstrkv
  • Добавлено: 08.05.2013
4
я делал это... поверье очень вкусно
  • Имя: Uter
  • Добавлено: 07.05.2013
3
Обалденный торт, очень вкусный получился, рекомендую всем, кто еще не попробывал.
  • Имя: Anna
  • Добавлено: 02.05.2013
2
выглядит просто супер и на вкус думаю не хуже :)
  • Имя: VladimirLavos
  • Добавлено: 01.05.2013
1
Спасибо! Рекомендую этот рецепт!
Имя *:
Email:
Код *:
1