Інгредієнти
- 2 кг. свинячої шиї
- 1 кг. ріпчастої цибулі
- 1,5 л. води
- 3 ст. л. оцту
- 2 ст. л. солі
- 2 ст. л. цукру
- 2-3 щіпки меленого чорного перцю
Спосіб приготування
- М'ясо нарізати ось такими шматочками:
- Лук нарізати товстими кільцями. Укласти в каструлю шарами м'ясо (поперчити) і цибулю поперемінно. Залити маринадом (вода + сіль + оцет + цукор) і поставити в холодильник на ніч. Коли прийде час Х, насадити м'ясо упереміш з цибулею на шампури і смажити на середньогарячому вугіллі до готовності. В кінці скропити червоним солодким або напівсолодким вином.
Смачного!
Автор: | 01.12.2012
Переглядів: 679
Коментарі -0