- 5 яєць,
- 1 стакан цукру,
- 1 пачка маргарини,
- цедра і сік з одної апельсини,
- 2 ч.л. порошку по печива,
- 1 стакан крохмалю,
- 1-1,5 стакана муки.
Білки відділити від жовтків, і добре збити з цукром ,потім додати жовтки і також збити.Розтопити маргарину і під обороти міксера влити в збиту масу.Дати сік і цедру апельсина,розпушувач,крохмаль і муку.Вилити в підготовлену форму і пекти десь 40хв.,при середній температурі.Перевіряти зубочисткою чи сірничком ,чи готове.Потім посипаю цукровою пудрою або чимось на ваш смак.
Аромат апельсину на всю хату.
- 5 яєць,
- 1 стакан цукру,
- 1 пачка маргарини,
- цедра і сік з одної апельсини,
- 2 ч.л. порошку по печива,
- 1 стакан крохмалю,
- 1-1,5 стакана муки.
Автор: | 19.02.2013
Переглядів: 942
Коментарі -0