Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 250 гр. готового листкового тіста
  • 1 шт. велика цибулина
  • 400 гр. печериць
  • 50 гр. тертого пармезану
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • 2 ч.л. сухого чебрецю
  • 1 щіпка солі
  • 1 щіпка меленого чорного перцю
Спосіб приготування
  • Гриби нарізати на тонкі пластинки, цибулю дрібно порубати.
  • У сковороді на середньому вогні розігріти 1 ст.л. оливкового масла. Покласти цибулю і смажити, помішуючи, близько 3 хвилин.
  • Покласти в сковороду гриби і смажити, помішуючи, до золотисто-коричневого кольору, близько 10 хвилин.
  • Додати чебрець, сіль і перець за смаком, перемішати і зняти з вогню.
  • Покласти печериці у змащені маслом формочки діаметром близько 7 см. Зверху посипати пармезаном.
  • Тісто злегка розкачати на присипаному борошном столі. Вирізати з нього кружечки, відповідні діаметру формочок.
  • Покласти поверх грибів у формочки.
  • Поставити формочки в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати до золотисто-коричневого кольору, близько 25 хвилин.
  • Провести ножем між стінками форми і тістом. Перевернути тарталетки з печерицями на блюдо.
  • Подавати теплими.
  • Смачного!
 
 
Автор: | 01.12.2012
Переглядів: 592

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: