Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 250 гр. борошна
  • 160 мл. теплої води
  • 9 гр. дріжджів
  • 125 гр. фаршу
  • 3 ст.л. бульйону
  • 1 шт. помідора
  • 1 шт. солодкого перцю
  • 2 шт. цибулі
  • 1 щіпка солі
  • 1 щіпка цукру
  • 2 щіпка меленого чорного перцю
  • 2 зубчика часнику
  • За смаком кмин, орегано, пластівці перцю
  • 1 шт. лимону
  • 1 пучок петрушки
Спосіб приготування
  • Спочатку слід приготувати начинку для лахмаджуну.
  • Для цього дрібно нарізати цибулю, часник, помідор. Обсмажити все на сковороді, куди через пару хвилин викласти фарш і довести його до готовності.
  • Нарубити петрушку і разом з перцем, бульйоном і спеціями додати до фаршу.
  • Тримати на вогні, помішуючи, до готовності фаршу. Остудити.
  • Далі потрібно готувати тісто для лахмаджуну .
  • Дріжджі з цукром розвести у теплій воді і потім вилити поверх борошна. Замісити тісто і залишити на 20-40 хвилин.
  • Розділити тісто на 5 рівних частин. Кожну тонко розкачати. Начинку також розділити на 5 частин і нанести на кожен коржик, залишаючи краю вільними.
 
  • Готувати лахмаджун можна як у духовці, так і на сковороді. Сковороду розігрійте на маслі і коржик тримаєте 3-4 хвилини на невеликому вогні. У розігрітій духовці до 200 градусів - 10-15 хвилин. Подавайте, взбризнувши лимоном і посипавши свіжою петрушкою
 
Смачного!
Автор: | 01.12.2012
Переглядів: 735

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: