Інгредієнти
- 850-950 гр. філе лосося
- 4 ст.л. маслин без кісточок
- 2-3 зубчики часнику
- 3 шт. помідора
- 1 пучок петрушки
- 150 гр. сиру
- 4 ст.л. оливкового масла
- 1 шт. лимону
- 1-2 ч.л. солі
- 0,5 ч.л. меленого перцю
Спосіб приготування
- Маслини, крупно порізаний часник, 3 ст.л. оливкової олії і половину петрушки подрібнити. в блендері.
- Рибу покласти у форму для запікання, збризнути маслом, посолити і поперчити за смаком.
- Зверху викласти оливкову масу, листочки петрушки і нарізані кружальцями помідори.
- Присипати сиром.
- Запікати в розігрітій до 190-200 градусів духовці протягом 30 хвилин.
- При подачі лосося запеченого з маслинами злегка полити соком лимона.
Автор: | 10.12.2012
Переглядів: 760
Коментарі -2