Інгредієнти:
Тушки кальмарів-2 шт.
Рис-0,5 склянки
Морква-1 велика
Цибулина велика -1
Шампіньйони-300 гр.
Кукурудза консервована-1 баночка
Яйця-3 шт
Майонез, вершкове масло для обсмажування.
Спосіб приготування:
Тушки кальмарів очистити, відварити в підсоленій воді 2 хв, порізати соломкою і обсмажити на рослинному маслі 1 хв.
Яйця, рис відварити.
Моркву обсмажити з цибулею на вершковому маслі.
Гриби обсмажити окремо теж на вершковому маслі.
Тепер збираємо шари:
1-кальмари;
2-дрібно порізаний білок;
3-відварений рис;
4-кукурудза;
5-морква з цибулею;
6-гриби;
Кожен шар промазати майонезом.
Прикрасити жовтком або на свій розсуд.
Смачного!
Автор: | 13.04.2013
Переглядів: 878
Коментарі -2