Рецепти
Реклама

Ніжні деруни


Інгредієнти:
Картопля крохмалиста 1000 г 
Перець чорний 1 щіпка
Сіль за смаком.
Рослинна олія 100 мл.
Цибуля ріпчаста велика 1 шт.

Спосіб приготування:
Картоплю очистити і швидко натерти на дрібній тертці, щоб вона не потемніла. Бажано щоб картопля була хорошого сорту, крохмалиста.
 

Ніжні деруни



Ріпчасту цибулю очистіть і також (без сліз) натріть на цій тертці і додайте до потертої картоплі. 
Картопляний сік видавіть та вычерпайте ложкою.
 

Ніжні деруни



Посоліть за смаком і поперчіть тісто.
 

Ніжні деруни



На розігріту на середньому вогні сковороду з рослинним маслом обережно викладайте по середній столовій ложці одержаного картопляного тіста.

Смажте деруни на середньому вогні, до приємного золотистого кольору з двох сторін.
 

Ніжні деруни



Подавайте гарячим зі сметаною!
 

Ніжні деруни



Смачного!

Автор: | 27.04.2013
Переглядів: 1090

Коментарі -
3

  • Имя: Сергей
  • Добавлено: 11.05.2013
3
Ето моё одно из любимых блюд.Просто и быстро можна приготовить.
  • Имя: Оля
  • Добавлено: 07.05.2013
2
Моя бабуля такие деруны делает вкусней всех! Посмотрела фотки и сразу захотелось :)
  • DIMON
  • Имя: Дмитрий Павлюк
  • Добавлено: 04.05.2013
1
Вкусна страва , люблю готовити ii на ранок!
Имя *:
Email:
Код *:
1