Інгредієнти:
Картопля крохмалиста 1000 г
Перець чорний 1 щіпка
Сіль за смаком.
Рослинна олія 100 мл.
Цибуля ріпчаста велика 1 шт.
Спосіб приготування:
Картоплю очистити і швидко натерти на дрібній тертці, щоб вона не потемніла. Бажано щоб картопля була хорошого сорту, крохмалиста.
Ріпчасту цибулю очистіть і також (без сліз) натріть на цій тертці і додайте до потертої картоплі.
Картопляний сік видавіть та вычерпайте ложкою.
Посоліть за смаком і поперчіть тісто.
На розігріту на середньому вогні сковороду з рослинним маслом обережно викладайте по середній столовій ложці одержаного картопляного тіста.
Смажте деруни на середньому вогні, до приємного золотистого кольору з двох сторін.
Подавайте гарячим зі сметаною!
Смачного!
Автор: | 27.04.2013
Переглядів: 1090
Коментарі -3