Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 2 склянки рису
  • 4 шт. курячого філе
  • 5 шт. середніх морквин
  • 3 зубчиків часнику
  • олія
  • приправи для плову
  • 1 щіпка солі
Спосіб приготування
  • Рис для плову добре промити, щоб вода була прозорою.
  • Цибулю порізати і смажити на добре розігрітій сковорідці з олією до золотистого кольору.
  • Моркву почистити, нарізати соломкою. І смажити разом з цибулею 2-3 хвилини.
  • Куряче філе нарізати на шматочки і тушкувати під кришкою близько 5 хвилин.
  • На дно каструлі викласти смажену цибулю з морквою і тушковане куряче філе.
  • Зверху висипати рис, не перемішуючи. Додати спеції до плову, посолити, поперчити. Залити водою так, щоб вона покривала рис на 2 см.
    Тушкувати плов з куркою на маленькому вогні під кришкою до готовності (близько 30 хвилин). Коли плов звариться, втикнути в нього декілька зубчиків часнику і закрити кришку на 5 хвилин, щоб плов просочився ароматом часнику.
  • Все, плов з куркою можна подавати на стіл.
  • Смачного!
Автор: | 11.12.2012
Переглядів: 788

Коментарі -
2

  • Имя: Алексей
  • Добавлено: 26.05.2016
2
Да плов с курицей очень вкусно. У меня у друга дед Узбек — вот там мужик плов варить вкусно тень. Но ваш рецепт тоже очень по ингредиентам хорош спасибо за такой сайт.
  • Имя: Mika
  • Добавлено: 25.05.2016
1
В моей семье очень любят плов, поэтому готовим его часто. Рецептов на просторах сети много, но этот выделяет то, что он простой и на выходе получаем вкусный плов. Готовила в мультиварке. Спасибо автору:)
Имя *:
Email:
Код *:
1