Рецепти
Реклама

 

 

 

  • 250 г рослинного маргарину
  • 2 яйця 
  • 0,5 ст. цукру
  • 4 ст. муки
  • трохи соди або розпушувача
  • 1 банка вареного згущеного молока
  • 400 г вершкового масла
  • 1 ст. запареного і перемеленого маку
  • 1 ст. подрібнених горіхів, родзинки


Розтопити маргарин, збити яйця з цукром. Перемішати, додати муки і трохи соди або розпушувача. Замісити круте тісто. 
Деко змастити жиром, посипати мукою і над ним натерти тісто на крупній терці стільки, щоб лише покрило дно. 

 

 

 

Пляцок "Мурашник"

 


Запекти. Так повторити пару разів, поки не закінчиться тісто. 
Остудити, покришити його руками. 

 

 

 

 

Пляцок "Мурашник"

 


Змішати з кремом. 
Крем: 1 банку вареного згущеного молока, 400 г вершкового масла збити. Додати 1 ст. запареного і перемеленого маку, 1ст. подрібнених горіхів, родзинки.
Все гарненько перемішати і викласти у форму, утрамбувати добре, і покрити шоколадною глазур'ю. 

 

 

Автор: | 19.02.2013
Переглядів: 1063

Коментарі -
1

  • Имя: Galina
  • Добавлено: 23.02.2013
1
Ochen vkusnui tort,prosto izymitelen
Имя *:
Email:
Код *:
1