- 250 г рослинного маргарину
- 2 яйця
- 0,5 ст. цукру
- 4 ст. муки
- трохи соди або розпушувача
- 1 банка вареного згущеного молока
- 400 г вершкового масла
- 1 ст. запареного і перемеленого маку
- 1 ст. подрібнених горіхів, родзинки
Розтопити маргарин, збити яйця з цукром. Перемішати, додати муки і трохи соди або розпушувача. Замісити круте тісто.
Деко змастити жиром, посипати мукою і над ним натерти тісто на крупній терці стільки, щоб лише покрило дно.
Запекти. Так повторити пару разів, поки не закінчиться тісто.
Остудити, покришити його руками.
Змішати з кремом.
Крем: 1 банку вареного згущеного молока, 400 г вершкового масла збити. Додати 1 ст. запареного і перемеленого маку, 1ст. подрібнених горіхів, родзинки.
Все гарненько перемішати і викласти у форму, утрамбувати добре, і покрити шоколадною глазур'ю.
Автор: | 19.02.2013
Переглядів: 1063
Коментарі -1