Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 2 шт. великих свинячих вуха
  • 2 шт. рульки
  • 2 шт. цибулини
  • 2-3 шт. морквини
  • 4-5 зубчиків часнику
  • 1 шматок кореня петрушки
  • 5-7 шт. лаврового листа
  • 1 щіпка солі
  • 1 щіпка чорного перцю горошком
  • 1 щіпка меленого чорного перцю
Спосіб приготування
  • Вуха і рульки ретельно обробити - обпалити щетину (якщо потрібно) і поскоблити ножем під струменем холодної води. Рульки для компактності можна порубати на 3-4 частини кожну. Скласти все в каструлю, туди ж покласти всі інгредієнти (з лука зняти лише верхнє лушпиння і надрізати хрест-навхрест не до кінця, часник теж надрізати). Залити водою так, щоб вміст було повністю покритий. Поставити на вогонь, довести до кипіння, потім зменшити полум'я до мінімуму і залишити роги-копита варитися на 5-6 годин. Кипіння при цьому практично не повинно бути, інакше бульйон вийде темним.
  • Коли холодець звариться, вийняти вміст з каструлі, бульйон процідити в окремий посуд.
  • Готуємо посуд, в який будемо розливати холодець.
  • Моркву нарізати кільцями (можна зобразити квіточки) і укласти на дно лоточків. У художньому безладді розкидати по дну листочки петрушки.
  • Зняти з кісток м'ясо, подрібнити, вуха розрізати смужки. Змішати і викласти в лотки поверх моркви з петрушкою. Залити бульйоном і поставити в холод застигати.
  • Готовий холодець з вух вийняти з форм і подавати з хріном.
  • Смачного
Автор: | 10.12.2012
Переглядів: 639

Коментарі -
1

  • Имя: Алексей
  • Добавлено: 26.05.2016
1
Очень интересное название для холодца. Скоро будет у ребёнка день рождение обязательно воспользуемся вашим рецептом.
Имя *:
Email:
Код *:
1