Інгредієнти для тіста
- 250гр. сиру
- 3ч.л. розпушувача
- 7ст.л. рослинного масла
- 2/3стакана цукру
- 3стакана борошна
Інгредієнти для начинки
- 4шт. груш
- 1ст.л. коньяку
- 3ч.л. сухого ванільного пудингу
- 1пачка ванільного цукру
- 1шт. жовток (для змащування верху)
Спосіб приготування
- Сир, цукор, молоко і рослинне масло змішати в мисці, гарненько розтерти. Борошно змішати з розпушувачем і порціями всипати в сирну суміш. Замісити тісто. Воно не має липнути до рук. Сформувати з тіста кулю, загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник. Груші нарізати кубиками, злегка обсмажити на сухій сковороді, додати цукор (за смаком), ванільний цукор і коньяк, смажити 2-3 хвилини, постійно помішуючи. Додати ванільний пудинг, гарненько перемішати до загустіння.
- Начинку повністю остудити! Тісто розділити на 2 рівні частини. Розкотати 2 кола. На середину одного кола викласти начинку.
- Накрити другим колом, гарненько притиснути краї. Зробити надрізи по колу. Повертаючи пелюстки, викласти їх по колу, злегка притискаючи.
- Змастити пиріг жовтком. Випікати приблизно 40 хвилин при температурі 180С.
Автор: | 10.12.2012
Переглядів: 771
Коментарі -0