
Інгредієнти:
- Кукурудза консервована 1 банка
- Шинка 200 г
- Помідори 2 шт.
- Батон французький 0.2 шт.
- Часник 1 зубчик
- Майонез 200 г
- Сіль 1 щіпка
- Олія соняшникова рафінована 1 ст. л.
Спосіб приготування:
Для приготування салату нам знадобиться шинка, помідори (тверді та не соковиті), кукурудза консервована, французький батон, часник, сіль, трохи соняшникової рафінованої олії, майонез.

Батон нарізаємо дрібними акуратними кубиками і підсушуємо на сковороді з додаванням невеликої кількості соняшникової рафінованої олії до отримання золотистих сухариків.

Поки сухарики охолоняють, шинку нарізати дрібними кубиками.

Додаємо в миску з шинкою консервовану кукурудзу.
Також додаємо нарізані акуратними кубиками помідори.

Всипаємо в салатник охолонувші сухарики.

Заправляємо інгредієнти майонезом, додаємо подрібнений часник і трохи солі.

Перемішуємо салат і одразу подаємо до столу, поки сухарики не розмокли!

Смачного!
Коментарі -0