Рецепти
Реклама

М'ясо по-французьки з картоплею


Інгредієнти:
Цибуля ріпчаста - 3 головки середнього розміру,
Приблизно кілограм картоплі,
Близько 300 грамів сиру, але за бажанням можна покласти трохи більше,
Свинина без кістки - 1 кг.
Спеції для м'яса (беріть ті, що вам найбільше подобаються),
Майонез - 200 грам,
Чорний перець і сіль,
Зелень.
Спосіб приготування:
Для початку потрібно порізати свинину на рівні великі шматки. Шматки не повинні бути дуже товстими, це буде зайвим - м'ясо може вийти занадто жорстким, а нам це не потрібно. Візьміть молоток для м'яса і не полінуйтеся добре відбити свинину. Насправді, саме тому, наскільки ретельно ви будете відбивати м’ясо і залежить, в основному, смак страви. Але не перестарайтеся і не відбивайте шматки свинини на фарш.
 

М'ясо по-французьки з картоплею



Потім порізати цибулю кубиками, досить тонко. На дно форми виложити різану цибулю(половину), зверху відбите і порізане на невеликі шматочки м'ясо.
 

М'ясо по-французьки з картоплею



Потім беремо очищену картоплю, нарізаємо, солимо та посипаємо спеціями. Добавляємо другу половину цибулі та майонез. Перемішуємо і викладаємо на м'ясо.
 

М'ясо по-французьки з картоплею


 

М'ясо по-французьки з картоплею



Заздалегідь увімкніть духовку, нехай вона встигне добре прогріється до того моменту, коли ви в неї поставити деко.
Ставимо запікатися на 45 хвилин.

Потім беремо твердий сир і тремо на крупну тертку. Змішуємо з мілко порізаною зеленню. (в даному випадку зелень сушена).
 

М'ясо по-французьки з картоплею



Слід перевірити готовність картоплі. Якщо картопля готова, посипаємо тертим сиром і знову ставимо в духовку на 10-15 хвилин.
 

М'ясо по-французьки з картоплею
  
 
Страва готова.
 
 
 
 
М'ясо по-французьки з картоплею   

 
Смачного!

Автор: | 24.04.2013
Переглядів: 715

Коментарі -
2

  • Имя: Семен
  • Добавлено: 05.05.2013
2
Дюже смачно!!!
  • Toxa
  • Имя: Антон Михалюк
  • Добавлено: 04.05.2013
1
довольно простой рецепт а главное он обещает быть вкусным!
Имя *:
Email:
Код *:
1