Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 750 мл. білого сухого вина
  • 500 мл. напівсолодкого шампанського
  • 2 шт. апельсини
  • 1 стакан нарізаного кубиками ананаса
  • 1 шт. лимон
  • 2,5 ст.л. цукру
 
Спосіб приготування
  • Апельсини нарізати на тонкі півкруги. Покласти у велику миску разом з ананасом.
  • З лимона вичавити сік, вилити в миску. Посипати цукром фрукти і поставити в холодильник на півгодини.
  • Вийняти, залити охолодженим вином та шампанським.
 
  • Розлити фруктовий пунш по келихах разом з фруктами, і ...
  • ... Хороших вам посиденьок.
 
 
 
Смачний фоторецепт фруктового пуншу. Готується просто, виходить смачно і душевно. Ми готували зі свіжим ананасом, але в процесі дегустації прийшли до висновку, що консервований теж цілком підійде
Автор: | 24.11.2012
Переглядів: 644

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: