Інгредієнти:
Салат "Айсберг" 1 пучок
Морква 1 шт.
Червонокачанна капуста 1/4 шт.
Пимидор 2 шт.
Червона риба 200 г.
Швейцарський сир 100 г.
Соус "Цезар" 1 пач.
Спосіб приготування:
Ріжемо (або рвемо) Айсберг, шаткуємо трохи моркви і червонокачанної капусти.
Ріжемо шматочками помидори
Ріжемо червону рибу смужками.
Тремо на середній тертці швейцарський сир.
Все змішуємо (залишивши трохи сиру) і заправляємо готовим соусом "Цезар".
Викладаємо салат.
Посипаємо сиром.
Смачного!
Автор: | 27.04.2013
Переглядів: 985
Коментарі -2