Інгредієнти:
Салат:
Крабове м'ясо 400 г
Біла квасоля консервована 350 г
Перець солодкий 1 шт.
Яйця курячі 4 шт.
Майонез 200 г
Оформлення:
Огірки 1 шт.
Помідори 1 шт.
Петрушка свіжа 2 г.
Спосіб приготування:
Нам знадобляться для приготування салату: охолоджене крабове м'ясо або палички, яйця, консервована біла квасоля у власному соку, солодкий перець, майонез. Для оформлення нам знадобиться довгий огірок, помідор і листочки петрушки.
Крабове м'ясо нарізати дрібними шматочками. Краще використовувати саме м'ясо, а не палички, оскільки в його складі більше сурімі, і купувати його в охолодженому, а не замороженому вигляді.
Яйця відварити, охолодити під струменем холодної води, очистити і нарізати тонкими смужками або кубиками.
Перець вимити, видалити насіння разом з плодоніжкою, нарізати дрібними квадратиками.
Змішати в загальній посуді нарізані інгредієнти, а також квасолю, з якої попередньо злити рідину. Заправити майонезом і перемішати.
Салат викласти на плоске блюдо, надавши прямокутну форму.
За допомогою овочечистки або тонкого гострого ножа зрізати довгі смужки з огірка товщиною не більше 2 мм. Укласти їх стрічками, надаючи вид перев'язаної коробки з подарунком. З помідора зрізати, починаючи з верхівки, по спіралі смугу з м'якоттю, викласти її у вигляді трояндочки в центр салату, доповнити зеленню петрушки.
Смачного!
Коментарі -0