Рецепти
Реклама

Смачний фоторецепт приготування булочок з ковбасою у вигляді троянди. Оригінальний спосіб загортання булочки. Думаю такі булочки сміливо можна ставити на святковий стіл у вигляді смачної закуски. Якщо ви не любите ковбасу, то можна використати буженину або шинку.

Інгредієнти

  • 1 пачка замороженого листкового тіста
  • 400 гр. ковбаси

Спосіб приготування

  1. Тісто розморозити, трохи розгорнути. Розрізати на смужки (приблизно 2 см). Ковбаску тоненько нарізати і викласти половинки кругляшки ковбаски.
  2. Кінчики тіста загорнути вниз трояндочки.Булочки з ковбасою 2Булочки з ковбасою 3
  3. Нижній край тіста трохи загорнути під низ трояндочки, формуючи "бутончик". При бажанні тісто з боків можна змастити розбовтаним яйцем або жовтком.
  4. Стежити, щоб яйце не потрапило на краї тіста, бо це буде перешкоджати розшаруванню тіста при випічці.
  5. Викласти булочки з ковбасою на застелений папером деко і помістити в духовку хвилин на 20 при температурі 180 С.Булочки з ковбасою 4Булочки з ковбасою 5
  6. Смачного!
Автор: | 19.02.2013
Переглядів: 1721
1 2 3 »

Коментарі -
22

  • Alissa2
  • Имя: Алиса Кас
  • Добавлено: 12.05.2013
22
Оригинальная идея ! Обазательно попробую сделать такое,  вкусно и смотрится очень красиво.
  • Имя: Евгений
  • Добавлено: 17.04.2013
21
Слюнки потекли
  • h3nk1
  • Имя: Тимур h3nk1
  • Добавлено: 16.04.2013
20
Очень красивое,вкусное и оригинальное блюдо!Вкус обаденный!
  • Имя: Настя
  • Добавлено: 16.04.2013
19
ух ты, няшно выглядит и вкусно наверное=)
  • Имя: настя
  • Добавлено: 16.04.2013
18
Очень красивое,вкусное и оригинальное блюдо,но при этом совершенно легко готовить!!! СУПЕР
  • Имя: Kukuruzinka Hahe
  • Добавлено: 26.03.2013
17
Очень интересная идея ! Класс.
  • Имя: Дима
  • Добавлено: 25.03.2013
16
вкусно выглядит! спасибо за рецепт
  • Имя: тоха
  • Добавлено: 25.03.2013
15
прекрасный вариант приготовить к паздничному столу спасибо за идею!
  • Имя: Вася
  • Добавлено: 25.03.2013
14
Виглядає дуже апетитно, також інгредієнтів багато не потрібно, і зробити не важко, спасибі за рецепт легкого виготовлення булочок.
  • Имя: Артем
  • Добавлено: 24.03.2013
13
мммм... очень аппетитно, красиво выглядит
Имя *:
Email:
Код *:
3