Інгредієнти
- 120 гр. вершкового масла
- 220 гр. борошна
- 1/2 ч.л. меленої кориці
- 1/4 ч.л. солі
- 1/4 ч.л. розпушувача
- 100 гр. коричневого цукру
- 50 гр. звичайного цукру
- 1 шт. жовток
- 120 гр. мигдалю
- 200 гр. джему або варення на смак
- Масло збити з обома видами цукру до пишної маси. Додати жовток і знову збити.
- Борошно змішати з корицею, сіллю і розпушувачем. З'єднати з масляною сумішшю, замісити тісто.
- Порубати мигдаль.
- Вмішати його в тісто.
- Поділити тісто навпіл. Одну половину розкотати і укласти на дно форми, яку спочатку застелити пергаментом (у нас 24 * 24 см).
- Зверху покласти варення або джем.
- Другу половину тіста покришити на варення.
- Відправити форму в розігріту до 180 градусів духовку й пекти протягом25-30 хвилин.
- Вийняти корж з форми, охолодити, нарізати на квадратики і подаватипечиво з джемом і мигдалем разом з чаєм або кавою.
- Смачного!
Автор: | 03.12.2012
Переглядів: 642
Коментарі -1