Рецепти
Реклама

Риба в томатному соусі


Інгредієнти:
Минтай 1200 г
Морква 300 г
Оливкова олія 55 мл 
Цибуля ріпчаста (100г) 2 шт.
Морська сіль ¾ ч.л. 
Кріп сушений 1 ч.л.
Цукор-пісок 5 г 
Томатний сік 500 мл
Паприка мелена 1 ч.л. 
Перець чорний мелений ¼ ч.л. 
Кмин ¼ ч.л.
Часник часточки 3 шт.

Спосіб приготування:
Обрізати плавники на рибі і порізати її на шматочки.
 

Риба в томатному соусі



Вимити і почистити моркву. Нарізати її тонкими кільцями. Але за бажанням можна і брусками, теж чудово виходить.
 

Риба в томатному соусі



Очистити і вимити цибулю. Нарізати її кільцями. Накалити сковороду з маслом і обсмажити цибулю і моркву. Після обсмажування розділити овочі на 2 частини, одну частину залишити в сковороді рівним шаром, а другу - поки що відкласти.
 

Риба в томатному соусі



Рибу посолити, обваляти з усіх сторін в борошні і гарненько обсмажити в іншій сковороді в олії і на сильному вогні.
 

Риба в томатному соусі



Обсмажити з кожної сторони по 2 хвилини, до рум’яної скориночки. 
 

Риба в томатному соусі



Викласти шаром в сковороду на приготовлені овочі і накрити рибу ще одним шаром овочів зверху.
 

Риба в томатному соусі



Приготувати соус: томатний сік змішати з видавленим часником, чорним перцем, сіллю, кропом, кмином.
 

Риба в томатному соусі



Залити рибу з овочами соусом про поставити тушитися під кришкою на повільному вогні 40 хвилин.
 

Риба в томатному соусі



Смачного!

Автор: | 14.05.2013
Переглядів: 1038

Коментарі -
2

  • Имя: Алексей
  • Добавлено: 25.05.2016
2
О да рыба в томате — это просто рай. Особенно судак или щука в томате. Очень мне понравилось, как вы готовите сам томатный соус спасибо большое за ваши статьи.
  • Имя: Юрий
  • Добавлено: 25.05.2016
1
Рыбка просто супер! Перед приготовлением очень волновались,но все получилось на ура! Спасибо за рецепт!!
Имя *:
Email:
Код *:
1