Інгредієнти:
Свинячий фарш 600 г
Картопля 5 шт.
Коржі вафельні 65 г
Яйця курячі 1 шт.
Цибуля біла 1 шт.
Часник 1 зубчик
Сіль 1 щіпка
Перець чорний мелений 1 щіпка.
Спосіб приготування:
Для швидкого приготування м'ясного пирога нам знадобиться свинячий фарш, куряче яйце, картопля (невеликого розміру), цибуля, часник, коржі вафельні (приблизно 7-8 коржів), сіль, перець чорний мелений.
Картоплю чистимо, натираємо на крупній тертці.
Цибулю і часник чистимо, подрібнюємо і додаємо в фарш.
Також у фарш додаємо натерту картоплю, вбиваємо яйце, солимо і перчимо.
Ретельно перемішуємо до отримання фаршу однорідної консистенції.
На два листи фольги, покладених хрест-на-хрест викладаємо першим вафельний корж, змащуємо тонким шаром фаршу.
Так робимо, поки коржі і фарш не закінчаться.
Загортаємо пиріг у фольгу, не щільно.
Запікаємо в заздалегідь розігрітій до 200 ºC духовці близько 1 години. Знімаємо фольгу і перевертаємо пиріг на плоске широке блюдо.
Готовий пиріг прикрашаємо за бажанням і подаємо до столу як гаряче блюдо або як закуску в холодному вигляді.
Смачного!
Коментарі -5