Інгредієнти:
Кальмари (тушки) 300-350 гр
5 яєць
2-3 невеликих картоплини
зелена цибуля
майонез
Приготування:
Картоплю і яйця відварити.
Кальмари розморозити, якщо потрібно (в холодній підсоленій воді), очистити від плівок і усіляких непотрібних нам в салаті органів =). І тільки потім відварювати кальмар в киплячій підсоленій воді 2-3 хвилини. Вимкнути і ще дати пару хвилин полежати у воді.
Картоплю нарізати дрібними кубиками.
Яйця і кальмари - соломкою.
Цибульку дрібно порубати.
Заправити салат майонезом, дрібно порізаною цибулею, посолити.
Смачного!
Автор: | 13.04.2013
Переглядів: 779
Коментарі -1