Рецепти
Реклама

Компот з сушеної шипшини з корицею


Інгредієнти:
250 г сушеної шипшини
200 г цукру
1 паличка кориці
цедра і сік 1 апельсина

Приготування:
1. Замочіть шипшину в 1,5 л теплої води на 8 годин. Потім процідити настой. Шипшину зберегти.

2. Влити шипшиновий настій в каструлю, додати корицю, цедру і цукор. Довести до кипіння на середньому вогні, готувати до повного розчинення цукру. Потім покласти в нього шипшину і влити апельсиновий сік. Зняти компот з шипшиною з вогню. Закрити кришкою і залишити настоюватися на 8 годин. Перед подачею знову процідити і охолодити.

Автор: | 19.04.2013
Переглядів: 965

Коментарі -
1

  • Имя: AlexsandrMD
  • Добавлено: 07.05.2013
1
Довольно простой рецепт с доступными ингредиентами. Если судить по рецепту, вкус должен получиться превосходный. Автору огромное спасибо за рецепт, на выходных обязательно попробуем.
Имя *:
Email:
Код *:
1