Інгредієнти:
- Морква 300 г
- Волоський горіх 70 г
- Ізюм темний 50 г
- Лайми ½ шт
- Яблука (160 г) 1 шт.
- Апельсини ½ шт.
- Мелена кориця 1.5 ч.л.
- Рослинна олія 20 мл
Спосіб приготування:
Очищену моркву натерти "по корейські" на крупній тертці. З вимитих та исушених яблук видалити серцевину і нарізати кубиками.
Ізюм залити окропом на 10 хвилин, потім обсушіть і додайте до яблук та моркви. Горіхи крупно посічіть і теж добавте в салат.
Для заправки салату змішайте свіжовичавлені соки апельсина та лайму, додайте рослинне масло і корицю, перемішайте салат і полийте заправкою.
При подачі прикрасити салат горіхами і посипати корицею.
Смачного!
Автор: | 09.04.2013
Переглядів: 812
Коментарі -2