Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 1 склянка борошна
  • 1,5 склянки цукру
  • 4 шт. яєць
  • 500 мл. сметани
  • 20 гр. желатину
  • 3 пакета желе
  • 200 гр. ягід (у мене чорниця, червона смородина, вишні)
  • 200 гр. фруктів (у мене абрикоси і персики)
Спосіб приготування
  • Спочатку потрібно приготувати бісквіт з муки, цукру і яєць. Рецепт приготування бісквіта ми вже раніше для вас публікували. Тому розписувати технологію не буду. На жаль цього разу в мене трохи не вийшов бісквіт, але для нашого торту це не дуже принципово.
  • Потім треба збити міксером сметану з цукром. В гарячій воді розвести желатин і влити в сметану суміш.
  • Поверх бісквіта розкласти наші ягоди, на які потім рівномірно вилити сметану суміш.

  • Поставити торт у холодильник приблизно на годину, щоб сметана застигла.
  • А цим часом нарізати персики і абрикоси. Розвести желе як вказано на упаковці (я дала трохи менше води, щоб желе було більш тверде).
  • Потім красиво викласти фрукти на торт і залити желе.
  • Краще дочекатися коли желе вистигне. У мене воно було тепле і тому сметана розтанула і піднялася наверх. Але на смак це аж ніяк не вплинуло. Поставити у холодильник до повного застигання желе. У менебісквітно-желейний торт стояв цілу ніч і на ранок став чудовою вкусняшкою до кави.
  • Смачного!
Автор: | 10.12.2012
Переглядів: 565

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: