Інгредієнти:
яблуко - 1 шт.;
манго (невелике) - 1 шт;
банан - 1 шт.;
ківі - 1 шт.;
горіхи (будь-які);
йогурт знежирений - 1 склянка;
терта апельсинова цедра - 1 ч.л.;
сік апельсина (краще свіжовичавлений) - 1 ст.л.;
мед - 1 ст.л. (За бажанням).
Спосіб приготування:
1. Для приготування заправки ретельно збиваємо блендером йогурт, мед, сік і цедру. Прибираємо суміш в холодильник на 10 хвилин.
2. Промиваємо фрукти, манго і ківі очищаємо, у яблука видаляємо сердцевинку (якщо шкірочка не жорстка - залишаємо, а якщо ні, то прибираємо).
3. Нарізаємо манго, яблуко і ківі невеликими кубиками.
4. Банан чистимо і ріжемо на шматочки (кружечки, квадратики та ін) Безпосередньо перед подачею салату на стіл - в іншому випадку фрукт почорніє і стане занадто м'яким.
5. Перекладаємо порізані фрукти в салатник, креманки або порційні тарілки, поливаємо йогуртно заправкою і посипаємо подрібненими горіхами.
Коментарі -3