тісто:
- 3столові ложки сметани
- 125 г маргарини
- 160 г борошна
- 0,5 чайної ложки соди, погашеної оцтом
начинка:
- 6 великих цибулин
- 6 волоських горіхів
- сіль,перець.
омлет:
- 4 яйця
- 200 г сметани
- 2 столові ложки муки
- сіль, перець.
Приготування:
Муку перетерти з маргариною, додати сметану, соду і замісити тісто. поставити в холодильник на 30 хвилин.
За цей час начистити цибулю і порізати півкружельцями. Горіхи подрібнити і разом з цибулею підсмажити наолії до зарум"янення, посолити і перчити до смаку. Охолодити.
Тісто розкласти на бляшку(змащену), зверху викласти начинку.
Для омлета треба яйця збити зі сметаною, сіллю і перцем. Одразу вилити на начинку і поставити в духовку(розігріту до 220 градусів). Пекти до зарум"янення(приблизно 40 хвилин). Подавати трохи охолодженим або холодним.
Автор: | 19.02.2013
Переглядів: 1182
Коментарі -23