Інгредієнти:
- 4 середніх помідора
- 1 велике стебло селери
- ½ маленької червоної цибулини
- 400 г курячого філе
- 1 качан латуку або ½ середнього качана салату Айсберг
- 2 ст.л. майонезу
- 2 ст.л. натурального йогурту
- сіль за смаком.
Спосіб приготування:
Куряче філе відварити в підсоленій воді до готовності, десь протягом 15-20 хвилин. Вийняти і охолодити.
Поки звариться курка, дрібно посікти цибулю таі селеру.
Порізати салат.
Кожен помідор розрізати на 8 частин, трохи не дорізаючи до кінця.
Охолоджене куряче філе нарізати дрібними кубиками.
Покласти всі подрібнені інгредієнти в миску та заправити майонезом і йогуртом, посолити за смаком і перемішати.
У кожен невеликий салатник кладемо спочатку помідори. А поверх помідорів викладаємо готовий курячий салат. Прикрашаємо та подаємо.
Смачного!
Автор: | 09.04.2013
Переглядів: 819
Коментарі -1