Рецепти
Реклама

 


Інгредієнти:

  • Яловича вирізка 250 г 
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Дайкон (редька) 500 г
  • Рослинна олія 40 мл
  • Цибуля ріпчаста (100г) 2 шт. 
  • Кріп 30 г
  • Кінза (коріандр) 30 г 
  • Сметана 100 г
  • Сіль ½ ч.л.


Спосіб приготування:
Спочатку треба приготувати м'ясо. Одночасно можна поставити і варити яйця.

 

Салат Ташкент



Поки м'ясо вариться, редьку натерти на крупній тертці і залити холодною водою на півгодини. Потім воду віджимаємо, а редьку кладемо в салатницю.
 

Салат Ташкент



М'ясо ріжемо дрібними шматочками.
 

Салат Ташкент



Ріпчасту цибулю потрібно трохи спасерувати на олії.
 

Салат Ташкент



Тепер в салат треба додати зварені круто і дрібно нарізані яйця і зелень, посолити і заправити сметаною.
 

Салат Ташкент



Смачного!

Автор: | 10.04.2013
Переглядів: 719

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: