Інгредієнти:
- Яловича вирізка 250 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Дайкон (редька) 500 г
- Рослинна олія 40 мл
- Цибуля ріпчаста (100г) 2 шт.
- Кріп 30 г
- Кінза (коріандр) 30 г
- Сметана 100 г
- Сіль ½ ч.л.
Спосіб приготування:
Спочатку треба приготувати м'ясо. Одночасно можна поставити і варити яйця.
Поки м'ясо вариться, редьку натерти на крупній тертці і залити холодною водою на півгодини. Потім воду віджимаємо, а редьку кладемо в салатницю.
М'ясо ріжемо дрібними шматочками.
Ріпчасту цибулю потрібно трохи спасерувати на олії.
Тепер в салат треба додати зварені круто і дрібно нарізані яйця і зелень, посолити і заправити сметаною.
Смачного!
Автор: | 10.04.2013
Переглядів: 719
Коментарі -0