Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 1 качан капусти
  • 1 кг. фаршу
  • 2 шт. велика цибулина
  • 1 стакан рису, звареного до стану трохи недоварений
  • 1 шт. велика морква
  • 400 гр. томатів у власному соку
  • 5-8 шт. лаврового листа
  • 5-8 шт. перцю горошка
  • 1 щіпка солі
  • 1 щіпка меленого чорного перцю
Спосіб приготування
  • У капусти вирізати качан, покласти в каструлю і залити окропом. Тримати до тих пір, поки верхні листки не почнуть легко відділятися від качана. Якщо капуста не молода - каструлю поставити на повільний вогонь і варити до тих пір, поки верхні ... і далі по тексту.
  • 1 цибулину дрібно порубати, покласти в миску до фаршу, додати рис, сіль і перець, вимішати
  • Відокремити від капусти листя, товсті прожилки в основі кожного листа зрізати. Брати шматок фаршу, класти на лист.
  • Загорнути. Чинити так з усіма листями і фаршем.
  • Моркву потерти на крупній тертці, другу цибулину порізати півкільцями. Обсмажити в сотейнику на рослинному маслі протягом 3-4 хвилин.
  • Покласти в сотейник голубці, залити томатами (самі помідори розім'яти виделкою), при необхідності долити трохи води. Додати сіль за смаком, покласти лаврушку і перець-горошок, поставити на вогонь і тушкувати до готовності, близько 30 хвилин. Капуста повинна стати м'якою.
  • Для смаку за бажанням можна додати ложку томатної пасти.
  • Готові голубці подавати зі сметаною.
  • Смачного!
Автор: | 10.12.2012
Переглядів: 824

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: