Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 1 кг. м'яса
  • 250 гр. натурального йогурту без добавок
  • 1 середній пучок м'яти
  • 1 великий зубчик часнику
  • 1 ст.л. вустерського соусу
  • 1/2 ч.л. солі
  • 3 шт. червоного, жовтого та оранжевого перцю
 
Спосіб приготування
  • М'яту розтерти з сіллю і часником у ступці або розмолоти в блендері. Додати вустерський соус і йогурт, збити до однорідності.
  • М'ясо нарізати на шматочки однакової величини, полити маринадом
  • Маринувати 1-2 години. Перед смаженням нанизати м'ясо на шампури, чергуючи нарізаним на великі шматочки солодким перцем.
  • Смажити на вугіллі до готовності.
  • Смачного!
 
 
Автор: | 01.12.2012
Переглядів: 660

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: