Рецепти
Реклама

Інгредієнти для тіста

  • 1,5 склянки бороша
  • 0,5 пачки маргарину
  • 3 ст.л. сметани
  • 0,5 ч.л. соди
Інгредієнти для начинки
  • 2 шт. цибулини
  • 1 шт. яйця
  • 2 шт. плавлених сирка
  • 1 пучок зелені
  • 1 щіпка солі
  • 1 щіпка меленого чорного перцю
Спосіб приготування
  • Маргарин порубати або натерти на тертці.
  • Всі інгрідієнти для тіста змішати в мисці і замісити тісто.
 
  • Розділити на 2 нерівні частини і покласти в холодильник, поки готується начинка.
  • Цибулю дрібно порізати і спасерувати, не смажити!
  • Натерти на великій тертці сирки, додати яйце, цибулю, зелень.

 
  • Все добре перемішати.
  • Розкачати більшу частину тіста досить тонко, викласти у форму, зробивши бортик.
  • Викласти начинку і накрити другою частиною тіста.
 
  • Защипати краї і змазате верх лукового пирога яйцем.
  • Випікати в духовці поки не зарум'яниться.
  • Смачного!
Автор: | 09.12.2012
Переглядів: 363

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: