Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 1
Інгредієнти для "Салат з качиною грудинкою"
- Качка (грудка) - 100 г
- Олія рослинна - 20 г
- Шпинат (листя) - 30 г
- Горох (сухий) - 30 г
- Квасоля (зелена, тонка) - 50 г
- Малина - 15 г
- Рецепт "Салат з качиною грудинкою"
- Грудку обсмажуємо до середньої готовності (м'ясо повинно бути рожевим). Шпинат рвемо, квасоля та горошок відварюємо в киплячій воді 2 -3 хв. і ріжемо навпіл, навскоси.
- Грудку нарізаємо на пластини.
- На блюдо викладаємо охолоджені овочі та шпинат, поруч качину грудку, прикрашаємо ягодами і поливаємо соусом.
Автор: | 01.03.2013
Переглядів: 629
Коментарі -0