Інгредієнти:
30 мл соєвого соусу,
½ чайної ложки імбиру,
20 мл олії,
10 мл кунжутного масла,
рисового оцту 10 мл,
1/4 чайної ложки чорного перцю,
5 г цукру,
500 г філе лосося (форель),
10 г меду
1 чайна ложка гірчиці
150 г шпинату,
10 г цибулі,
1 шт.помело,
10 г кунжуту,
10 г коріандру.
Спосіб приготування:
Змішайте всі інгредієнти для соусу (20 мл соєвого соусу, імбир, масло, кунжутне масло, рисовий оцет, чорний перець, цукор).
Рибу зварити на слабкому вогні 7-10 хвилин. За допомогою ножа, видалити шкіру і нарізати рибу на шматочки.
Змішайте мед, соєвий соус і гірчицю, посипати рибу цією сумішшю і залиште в холодильнику на 15-20 хвилин.
У тарілку виложити шпинат з зеленою цибулею і скропити соусом.
Очищені помело нарізати на шматочки.
На зелень укласти рибу, помело і посипати семенами кунжуту.
Смачного!
Коментарі -0