Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 2 кг. свинячої шиї
  • 1 кг. ріпчастої цибулі
  • 1,5 л. води
  • 3 ст. л. оцту
  • 2 ст. л. солі
  • 2 ст. л. цукру
  • 2-3 щіпки меленого чорного перцю
 
Спосіб приготування
  • М'ясо нарізати ось такими шматочками:
  • Лук нарізати товстими кільцями. Укласти в каструлю шарами м'ясо (поперчити) і цибулю поперемінно. Залити маринадом (вода + сіль + оцет + цукор) і поставити в холодильник на ніч. Коли прийде час Х, насадити м'ясо упереміш з цибулею на шампури і смажити на середньогарячому вугіллі до готовності. В кінці скропити червоним солодким або напівсолодким вином.
Смачного!
Автор: | 01.12.2012
Переглядів: 288

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: