Інгредієнти
- 100 гр. вершкового масла кімнатної температури
- 170 гр. цукру
- 3 шт. яйця
- 200 гр. борошна
- 130 гр. волоських горіхів
- 1/4 ч.л. солі
- 1 ч.л. розпушувача
- 350 гр. вишні без кісточок
- 1 ст.л. цукру
- 130 гр. волоських горіхів
- Горіхи для тіста досить дрібно нарубити в блендері
- Масло збити з цукром до кремоподібної консистенції. По одному додати яйця, добре збиваючи після кожного
- Додати борошно, горіхи, сіль і розпушувач, замісити тісто.
- Перекласти тісто в змащену вершковим маслом форму.
- Горіхи для верху рубаємо крупніше, ніж для тіста.
- На тісто у формі викласти вишню (зайвий сік краще злити), присипатигоріхами і цукром.
- Поставити в розігріту до 180 градусів форму і випікати до сухого сірники, близько 45-50 хвилин.
- Подавати теплим або повністю охолодженим.
- Смачного!
Автор: | 03.12.2012
Переглядів: 708
Коментарі -0