Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 100 гр. вершкового масла кімнатної температури
  • 170 гр. цукру
  • 3 шт. яйця
  • 200 гр. борошна
  • 130 гр. волоських горіхів
  • 1/4 ч.л. солі
  • 1 ч.л. розпушувача
Інгредієнти для верху
  • 350 гр. вишні без кісточок
  • 1 ст.л. цукру
  • 130 гр. волоських горіхів
Спосіб приготування
  • Горіхи для тіста досить дрібно нарубити в блендері
  • Масло збити з цукром до кремоподібної консистенції. По одному додати яйця, добре збиваючи після кожного
  • Додати борошно, горіхи, сіль і розпушувач, замісити тісто.
  • Перекласти тісто в змащену вершковим маслом форму.
  • Горіхи для верху рубаємо крупніше, ніж для тіста.
  • На тісто у формі викласти вишню (зайвий сік краще злити), присипатигоріхами і цукром.
  • Поставити в розігріту до 180 градусів форму і випікати до сухого сірники, близько 45-50 хвилин.
  • Подавати теплим або повністю охолодженим.
  • Смачного!
Автор: | 03.12.2012
Переглядів: 708

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: