Інгредієнти:
сир - 400 г;
яйця - 2 шт;
крупа манна - 2 ст.л.;
цибуля зелена - 10 пір'їн ;
кріп - 4 шт;
олія соняшникова - 1 ч.л.;
олія соняшникова для смаження;
Спосіб приготування:
Щоб сир був більш однорідний, пропустіть через м’ясорубку. До сиру додайте сіль, манну крупу, яйця.
Помийте пір'я лука. Помийте і обсушіть кріп. Зелень поріжте і додайте до сирної маси, а також 1 чайну ложечку соняшникової олії, щоб сирники не прилипали під час смаження до сковороди.
Скачайте кульки, занурюйте їх в борошно, надайте форму і смажте на соняшниковій олії, на вогні вище середнього. Якщо сирники смажити на маленькому вогні, вони розтікаються.
Подавати такі сирники, найкраще зі сметаною.
Смачного
Автор: | 24.04.2013
Переглядів: 732
Коментарі -0