Інгредієнти
- 1 склянка борошна
- 1,5 склянки цукру
- 4 шт. яєць
- 500 мл. сметани
- 20 гр. желатину
- 3 пакета желе
- 200 гр. ягід (у мене чорниця, червона смородина, вишні)
- 200 гр. фруктів (у мене абрикоси і персики)
- Спочатку потрібно приготувати бісквіт з муки, цукру і яєць. Рецепт приготування бісквіта ми вже раніше для вас публікували. Тому розписувати технологію не буду. На жаль цього разу в мене трохи не вийшов бісквіт, але для нашого торту це не дуже принципово.
- Потім треба збити міксером сметану з цукром. В гарячій воді розвести желатин і влити в сметану суміш.
- Поверх бісквіта розкласти наші ягоди, на які потім рівномірно вилити сметану суміш.
- Поставити торт у холодильник приблизно на годину, щоб сметана застигла.
- А цим часом нарізати персики і абрикоси. Розвести желе як вказано на упаковці (я дала трохи менше води, щоб желе було більш тверде).
- Потім красиво викласти фрукти на торт і залити желе.
- Краще дочекатися коли желе вистигне. У мене воно було тепле і тому сметана розтанула і піднялася наверх. Але на смак це аж ніяк не вплинуло. Поставити у холодильник до повного застигання желе. У менебісквітно-желейний торт стояв цілу ніч і на ранок став чудовою вкусняшкою до кави.
- Смачного!
Автор: | 10.12.2012
Переглядів: 980
Коментарі -0