Рецепти
Реклама

Вам знадобиться:

Яблучний пиріг з родзинками. Інгредієнти

  • 300 г готового листкового тіста
  • 800 г яблук
  • 50 г родзинок
  • 50 г вершкового масла
  • 90 г цукрового піску (4,5 ст. ложки з невеликою гіркою)
  • 2 яйця
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 200 г 20% вершків
  • 1/2 ч. ложки кориці

Спосіб приготування:

  1. Розморозьте тісто.
  2. Нагрійте духовку до 200°С.
  3. Очистіть яблука, виріжте з них серцевини і наріжте м’якоть часточками.
    Приготування яблучного пирога з родзинками. Етап 3
  4. Розігрійте вершкове масло на сковороді і підрум’яньте яблука.
  5. Додайте 40 г цукру і тушкуйте яблука 5 хвилин.
    Тушкуємо яблука
  6. Вимийте родзинки.
  7. Яйця збийте з ванільним цукром і 30 г цукрового піску.
    Приготування яблучного пирога з родзинками. Етап 7
  8. Потроху додайте вершки і добре перемішайте.
    Приготування яблучного пирога з родзинками. Етап 8
  9. Роз’ємну форму діаметром 24 см вистеліть папером для випікання.
  10. Тісто злегка розкачайте і викладіть у форму. Зробіть бортик з тіста.
  11. Тісто на дні поколіть виделкою, щоб воно не вигиналося при випіканні.
    Приготування яблучного пирога з родзинками. Етап 11
  12. Яблука, що охололи, покладіть на тісто і посипте родзинками.
    Приготування яблучного пирога з родзинками. Етап 12
  13. Залийте яєчний-вершковою сумішшю і випікайте 40 хвилин.
    Приготування яблучного пирога з родзинками. Етап 13
  14. За бажанням змішайте цукровий пісок з корицею і посипте пиріг, що охолов.

8 порцій

Автор: | 15.02.2013
Переглядів: 714

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: