Інгредієнти
- 4 шт. морожених скумбрії
- 1 шт. лимон
- 1 шт. цибулина
- 1 пучок сушеного або свіжого базиліку
- 1 щіпка солі
- 1 щіпка меленого чорного перцю
- Скумбрію розморозити, відрізати голови, видалити нутрощі. Промити. Уздовж хребта з одного боку зробити глибокий надріз до реберних кісток, але так, щоб рибу не розполовинити.
- Скумбрію обмазати сіллю, перцем і базиліком. У розріз на хребті і в черевце риби покласти тонкі часточки лимона і півкільця цибулі.
- Залишити маринуватися на 3-4 години. (можна і довше). Викластискумбрію на решітку і смажити над помірно гарячим вугіллям, періодично перевертаючи, хвилин 15-20.
- Їсти зі свіжими овочами, печеною картоплею або чимось там ще, що ви взяли з собою на природу.
- Смачного!
Автор: | 10.12.2012
Переглядів: 690
Коментарі -0