Інгредієнти
- 1шт. червоної риби (лосося)
- 1шт. невелика помідора
- 1пучок петрушки
- 1/3шт. лимону
- 3ст.л. оливкової олії
- 1ч.л. солі
- 1ч.л перцю
Спосіб приготування
- Тушку риби промити, очистити від луски і нутрощів. Розрізати помідори на шматочки середрього розміру і нарубати петрушку не сильно дрібно.
- Викласти рибу в ємність, полити оливковою олією і соком вичавленого лимона. Додати сіль і перець за смаком.
- Викласти помідори і петрушку, ретельно перемішати, щоб риба просочилася овочевими соками та олією. Викласти рибку на фольгу. Овочеву масу закласти всередину, ретельно загорнути.
- Запікати при температурі 180 ° С приблизно 20 хвилин, потім розкрити фольгу і поставити підрум'янитися ще приблизно на 10 хвилин. Перед подачею на стіл, дати рибі трохи охолонути
Автор: | 10.12.2012
Переглядів: 736
Коментарі -0