Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 1шт. червоної риби (лосося)
  • 1шт. невелика помідора
  • 1пучок петрушки
  • 1/3шт. лимону
  • 3ст.л. оливкової олії
  • 1ч.л. солі
  • 1ч.л перцю

Спосіб приготування

  • Тушку риби промити, очистити від луски і нутрощів. Розрізати помідори на шматочки середрього розміру і нарубати петрушку не сильно дрібно.
  • Викласти рибу в ємність, полити оливковою олією і соком вичавленого лимона. Додати сіль і перець за смаком.
  • Викласти помідори і петрушку, ретельно перемішати, щоб риба просочилася овочевими соками та олією. Викласти рибку на фольгу. Овочеву масу закласти всередину, ретельно загорнути.
  • Запікати при температурі 180 ° С приблизно 20 хвилин, потім розкрити фольгу і поставити підрум'янитися ще приблизно на 10 хвилин. Перед подачею на стіл, дати рибі трохи охолонути
Автор: | 10.12.2012
Переглядів: 736

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: