Рецепти
Реклама

 


Інгредієнти:
мариновані гриби цілі - 1 банка;
шинка або курка - 250 г;
сир твердий - 200 г;
консервований горошок - 100 г;
майонез;
сметана;
зелена цибуля;
сіль.

Спосіб приготування:
1. Шинку нарізаємо кубиками середнього розміру.
2. Сир натираємо на крупній тертці.
3. Половину грибів кришимо дрібними шматочками, решту поки залишаємо.
4. У мисці з'єднуємо шинку (можна взяти відварне або копчене куряче м'ясо), сирну стружку, гриби, горошок. Злегка присолюємо, перемішуємо.
5. Заправляємо сумішшю половини сметани і стільки ж майонезу, тобто 1:1.
6. Викладаємо всю масу в широку салатницю. Кладемо цілі гриби, що залишилися на довільній відстані один від одного. Присипаємо шаром подрібненої цибулі.

Автор: | 13.04.2013
Переглядів: 997

Коментарі -
3

  • Имя: Любовь
  • Добавлено: 25.05.2016
3
Очень давно пробовала этот салат в гостях,понравился. Не могла долго вспомнить его и вот нашла! Вкуснятина! Буду готовить на ближайший праздник)
  • Добавлено: 17.04.2013
2
Вот это оформление, это не салат, а торт-салат)!
  • Имя: Наталя
  • Добавлено: 17.04.2013
1
цікавий і смачний рецепт, я б додала ще яєць
Имя *:
Email:
Код *:
1