Рецепти
Реклама

Шарлотка з яблуками


Інгредієнти:
Яблука«семеренко» - 1 кг.
Борошно - 2 склянки.
Яйця - 8 шт.
Ванілін - 2 гр..
Цукор - 2 склянки.
Рослинна олія - 1 ч.л.

Спосіб приготування:
Спочатку приготуємо тісто. Яйця розіб'ємо в глибокий посуд, перемішаємо. Додамо в суміш цукор та ванілін.
Збиваємо яйця з цуком міксером. Доти, поки не одержимо густу і щільну піну, практично білосніжного кольору. Цукор у нас повинен повністю розчинитися.
 

Шарлотка з яблуками



Додаємо просіяне борошно. Міксером розмішуємо тісто, до отримання гладкої однорідної маси.
 

Шарлотка з яблуками



Яблука очистити від шкірки та серединок. Порізати на тонкі скибочки.
 

Шарлотка з яблуками



Форму змастити олією та обсипати борошном.
 

Шарлотка з яблуками



Половину нарізаних яблук викласти на дні форми в один шар. Та відразу ж обережно залити яблука рідким тістом.
 

Шарлотка з яблуками


 

Шарлотка з яблуками



Поверх на тісто обережно викласти і другу половину нарізаних яблук. І знову залити залишком тіста. Зверху можна також прикрасити яблуками.

Шарлотка з яблуками


 

Шарлотка з яблуками



Поставити форму з пирогом в підігріту до 180-190 градусів духовку.
Печемо поки верх щарлотки добре не підрум'яниться. Традиційно час випікання близько години.
 

Шарлотка з яблуками



Після випікання форму вийняти з духовки, нехай охолоне. Розрізати порційно на шматочки.
 

Шарлотка з яблуками



Смачного!

Автор: | 22.04.2013
Переглядів: 1058

Коментарі -
3

  • Имя: Trixi
  • Добавлено: 25.05.2016
3
Выпечка с яблоками это для меня верх наслаждения! Очень вкусная шарлотка, готовлю частенько (наверное уже пора бы и подвязывать)) Легко и быстро, гостей побаловать и самой побаловаться, самое то.
  • Имя: Алексей
  • Добавлено: 25.05.2016
2
Мой любимый пирог с яблок помню всегда бабушка летом пекла. В этом рецепте очень много нового узнал мы готовим чуть по другом. Советую всем добавлять чуть сока лимона.
  • Имя: Irina
  • Добавлено: 25.05.2016
1
Мой ребенок очень любит выпечку, сегодня попробую сделать, порадую своего сыночка!Спасибо вам за такие рецепты.
Имя *:
Email:
Код *:
1