Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 120 гр. вершкового масла
  • 220 гр. борошна
  • 1/2 ч.л. меленої кориці
  • 1/4 ч.л. солі
  • 1/4 ч.л. розпушувача
  • 100 гр. коричневого цукру
  • 50 гр. звичайного цукру
  • 1 шт. жовток
  • 120 гр. мигдалю
  • 200 гр. джему або варення на смак
Спосіб приготування
  • Масло збити з обома видами цукру до пишної маси. Додати жовток і знову збити.
  • Борошно змішати з корицею, сіллю і розпушувачем. З'єднати з масляною сумішшю, замісити тісто.
  • Порубати мигдаль.
  • Вмішати його в тісто.
  • Поділити тісто навпіл. Одну половину розкотати і укласти на дно форми, яку спочатку застелити пергаментом (у нас 24 * 24 см).
  • Зверху покласти варення або джем.
  • Другу половину тіста покришити на варення.
  • Відправити форму в розігріту до 180 градусів духовку й пекти протягом25-30 хвилин.
  • Вийняти корж з форми, охолодити, нарізати на квадратики і подаватипечиво з джемом і мигдалем разом з чаєм або кавою.
  • Смачного!
Автор: | 03.12.2012
Переглядів: 641

Коментарі -
1

  • vikky
  • Имя: Виктория Рыбальченко
  • Добавлено: 16.04.2013
1
Обожаю это печенье, мама в детстве готовила нам тертый пирог, очень похож на это печенье. А здесь в рецепте еще и орехи в тесто добавили, это еще вкуснее. Долго искала этот рецепт, теперь обязательно себе перепишу и приготовлю.
Имя *:
Email:
Код *:
1