Рецепти
Реклама

Салат "Серцеїдка"
Інгредієнти для "Салат" Серцеїдка "":
Салат
  • Серце (свиняче)— 1 шт
  • Цибуля ріпчаста (середнього розміру) — 1 шт
  • Морква (середнього розміру) — 1 шт
  • Огірок маринований (невеликих) — 2 шт
  • Масло рослинне (для смаження овочів) — 2 ст. л.
  • Сіль за смаком)
  • Перець чорний (за смаком)
Заправка
  • Сметана — 1 ст. л.
  • Гірчиця— 1 ч. л.
  • Часник— 1 зуб.


 

Рецепт "Салат" Серцеїдка "":
Салат "Сердцеедка" ингредиенты Відварюємо серце до готовності. Опускаємо серце в холодну воду, після закипання, знімаємо піну, солимо і варимо під кришкою 1 годину. За 5-10 хвилин до закінчення варіння я додала лавровий лист і запашний перець. Серце я варила ввечері, а салат готувала днем.
Цибулю нарізаємо півкільцями.
 
Салат "Сердцеедка" ингредиенты Моркву натираємо на середній тертці.
 
Салат "Сердцеедка" ингредиенты У невеликій кількості рослинного масла обсмажуємо до золотистого кольору цибулю і моркву.
 
Салат "Сердцеедка" ингредиенты Серце нарізаємо соломкою. Зайвий жир і хрящі я відрізаю.
 
Салат "Сердцеедка" ингредиенты До серця додаємо обсмажені овочі.
 
Салат "Сердцеедка" ингредиенты Нарізані соломкою огірки. Огірки підійдуть як мариновані, так і солоні.
 
Салат "Сердцеедка" ингредиенты Для заправки змішуємо сметану, гірчицю і часник, пропущений через Часничниці.
Салат сміливо можна заправити майонезом, але тоді потрібно обов'язково додати подрібнений часник.
Перемішуємо і подаємо до столу.


 

 
Автор: | 14.06.2016
Переглядів: 173

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: