Смачний фото-рецепт салату з індички в ананасі. За певних умов цей салатлегко зійде за самостійну гарячу страву. Він чудово підходить для вечірки в тропічному стилі - вже одна форма його подачі навіває думки про пальми, море і теплий пісок. Страва готується за принципом стир-фрай - тобто інгредієнти швидко обсмажуються на сильному вогні. Орієнтовний час приготування: 30 хвилин
Інгредієнти
- 300 гр. кольорової капусти
- 10 шт. пір'їв зеленої цибулі
- 1 шт. великого червоного солодкого перцю
- 500 гр. філе індички
- 1 шт. стиглого ананаса середніх розмірів (близько 800-900 г)
- 3 ст.л. рисового оцту
Спосіб приготування
- Ананас розрізати навпіл уздовж.
- Сік і дрібну м'якоть зберегти.
- Кольорову капусту розібрати на невеликі суцвіття. Перець нарізати соломкою. Лук крупно нарізати навскоси.
- Філе індички нарізати на кубики із стороною 1,5-2 см.
- На вогні трохи сильніше середнього розігріти рослинне масло. Покласти кольорову капусту і смажити, помішуючи, близько 3 хвилин, до м'яко хрусткого стану.
- Додати цибулю і солодкий перець, смажити, помішуючи, ще 1 хвилину.
- Прибрати овочі в салатник.
- Покласти на сковорідку філе індички і смажити, помішуючи, близько 4 хвилин, поки шматочки філе не перестануть бути рожевими всередині.
- Перекласти в салатник.
- Додати в салатник ананас, посолити і поперчити до смаку й перемішати.
Автор: | 23.11.2012
Переглядів: 552
Коментарі -0