Рецепти
Реклама

                  
Смачний фото-рецепт салату з індички в ананасі. За певних умов цей салатлегко зійде за самостійну гарячу страву. Він чудово підходить для вечірки в тропічному стилі - вже одна форма його подачі навіває думки про пальми, море і теплий пісок. Страва готується за принципом стир-фрай - тобто інгредієнти швидко обсмажуються на сильному вогні. Орієнтовний час приготування: 30 хвилин
 
 
Інгредієнти
 
 
  • 300 гр. кольорової капусти
  • 10 шт. пір'їв зеленої цибулі
  • 1 шт. великого червоного солодкого перцю
  • 500 гр. філе індички
  • 1 шт. стиглого ананаса середніх розмірів (близько 800-900 г)
  • 3 ст.л. рисового оцту
 
 
Спосіб приготування
 
  • Ананас розрізати навпіл уздовж.
Акуратно вирізати м'якоть, щоб з половинок ананаса вийшли чаші. М'якоть нарізати на невеликі шматочки.http://vkusnyatina.at.ua 
  • Сік і дрібну м'якоть зберегти.
  • Кольорову капусту розібрати на невеликі суцвіття. Перець нарізати соломкою. Лук крупно нарізати навскоси.
  • Філе індички нарізати на кубики із стороною 1,5-2 см.
  • На вогні трохи сильніше середнього розігріти рослинне масло. Покласти кольорову капусту і смажити, помішуючи, близько 3 хвилин, до м'яко хрусткого стану.
  • Додати цибулю і солодкий перець, смажити, помішуючи, ще 1 хвилину. 
  • Прибрати овочі в салатник.
  • Покласти на сковорідку філе індички і смажити, помішуючи, близько 4 хвилин, поки шматочки філе не перестануть бути рожевими всередині.
  • Перекласти в салатник.
  • Додати в салатник ананас, посолити і поперчити до смаку й перемішати.
  • http://vkusnyatina.at.uahttp://vkusnyatina.at.ua
 
 
Автор: | 23.11.2012
Переглядів: 552

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: