Рецепти
Реклама

Інгредієнти

  • 2 пляшки по 0,75 л червоного сухого вина (можна використовувати вино простіше)
  • 1 шт. лимону
  • 2 шт. невеликих апельсина
  • 2 шт. мандарина
  • 1 шт. персик
  • 1 шт. яблуко
  • 150 гр. цукру
  • 120 мл. коньяку або бренді
  • 200 мл. апельсинового соку
  • 200 гр. лід для подачі
 
Спосіб приготування
  • Цукор змішати у великій мисці з коньяком. Додати нарізані тонкими скибочками фрукти.
 
  • Перемішати і поставити в холодильник - бажано на ніч.
  • Вино охолодити.
  • Перекласти в глечик вміст миски з холодильника, покласти корицю і влити сік і вино. Дати постояти хвилин 15, щоб кориця почала віддавати свій аромат.
  • У склянки покласти лід і наливати сангрію.
  • Гарного вам відпочинку!
  • Смачного!

Смачний фоторецепт сангрії. Цей легкий алкогольний напій дуже хороший для спекотного літнього вечора. Сангрія набагато легше по градусу, ніж, наприклад, фруктовий пунш або мохіто. Але після пари келихів вино все ж починає відчуватися. Так що будьте обережні. І так, напій краще всього готувати заздалегідь. 

Автор: | 24.11.2012
Переглядів: 213

Коментарі -
0

Имя *:
Email:
Код *: